Praktisk infomasjon for nybegynnere

 

Mlvik ju jitsu tar inn nybegynnere fortløpende gjennom hele året. Treningen er delt inn i 3 partier ut fra alder og målgruppe.

 

Barneparti: 6 år -  ca 12 år. Når du har startet skolen kan du begynne hos oss. Da blir du plassert på partiet samens med andre barn. 

 

Ungdomspartiet: Ca 12 - 16 år. 

Voksenpartiet: ca 16 år og oppover

 

Alderen er varierende ut fra modenhet og hvilket parti intruktørene sysnes medlemmene passer best og får mest ut av treningen. Spør intruktør om du er i tvil.

 

De første treningene

 

På de første treningene kan du møte i vanlig treningsklær. F.eks treningsbukse og en t-skjorte. Vi trener barfot, så her trenger du ikke noen sko, men klipp gjrne tær. Har du "GI" så kan du bruke den. Du kan trene i vanlige klær frem til første gradering, men vi anbefaler du skaffer det drakt når du har bestemt deg for å fortsette.

Husk vannflaske for å drikke under treningen.

 

Registreing av medlemskap

Registrer deg gjerne før du kommer på første treningen. Dette er uforpliktende og du kan melde deg ut innen 2 uker får det koster deg noe eller får andre forpliktelser. Du kan også registrere deg etter første treningen.

Følg denne linken for registreing . 

 

Hygene

 

Dette er viktig i ju jitsu. Vi trener sammen mange mennesker og vi er tett innpå hverandre. Da er det viktig at vi har god hygene.

Pass på at det ikke lukter gammel svette. Nyklipte negler på hendre og tær. Nyvasket Drakt eller treningsklær. Ikke bruk parfyme, da enkelte kan være allergisk mot dette. Vis hensyn.

 

Vi håper dette har svart på noen av det praktiske ved å komme som nybegynner. Skulle du lure på noe, så nøl ikke med å kontakte oss.

 

Telefon: 970 22 783

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også komme å se på en trening før du bestemmer deg og snakke med noen av oss. Se da egen artikkel på treningstider.