Praktisk informasjon for nybegynnere

Malvik ju jitsu tar inn nybegynnere ved semester start eller ved annonserte kurs. Treningen er delt inn i 2 partier ut fra alder og målgruppe.

Barneparti: 6 år -  ca 12 år. Når du har startet skolen kan du begynne hos oss. Da blir du plassert på partiet med andre barn. For større og eldre barn blir det en vurderingssak individuelt om man skal gå opp på ungdomspartiet.
 
Ungdomspartiet: Ca 12 - 16 år. Disse trener pr idag samtidig og tildels sammen med de voksne. Dette er gjort grunnet kapasitet på hallen og instruktører. Der det er mulig blir det tilpassede oppgaver for ungdommene.

Voksenpartiet: Trener pr idag samtidig og tildels sammen med ungdommene. Dette er gjort grunnet kapasitet på hallen og instruktører. Treningene tilpasses til enhver tid nivå og fysikk på de som er tilstede. Jujitsu kan trenes godt inn i pensjonisttilværelsen og passer slik for alle.

De første treningene

På de første treningene kan du møte i vanlig treningsklær. Eksempelvi treningsbukse og en t-skjorte. Vi trener barfot, så her trenger du ikke noen sko, så det er en stor fordel med veltrimmede negler. Har du "gi" (tradisjonell treningsdrakt) så kan du bruke den. Du kan trene i vanlige klær frem til første gradering, men vi anbefaler du skaffer drakt når du har bestemt deg for å fortsette.

Husk vannflaske for å drikke under treningen.

Registrering av medlemskap

Registrer deg gjerne før du kommer på første treningen. Dette er uforpliktende og du kan melde deg ut innen 2 uker før det koster deg noe eller får andre forpliktelser. Du kan også registrere deg etter første treningen.

Se denne siden for registrering: http://www.mjjk.no/Portal/index.php/medlemskap/medlemskap

Hygiene

Dette er viktig i ju jitsu. Vi trener sammen mange mennesker og vi er tett innpå hverandre. Da er det viktig at vi har god hygiene.

Pass på at det ikke lukter gammel svette. Nyklipte negler på hender og tær. Nyvasket drakt og treningsklær. Ikke bruk parfyme, da enkelte kan være allergisk mot dette. Vis hensyn.

Vi håper dette har svart på noe av det praktiske ved å komme som nybegynner. Skulle du lure på noe, så nøl ikke med å kontakte oss.

Du kan også komme å se på en trening før du bestemmer deg og snakke med noen av oss. Se da egen artikkel på treningstider.